Open Source

Drupal

Drupal baseret website

Drupal er en af de allerstørste CMS-systemer i verden. Systemet benyttes bl.a. af Berlingske-koncernen, Aller-koncernen, TV2, DR og mange andre.

Systemet udmærker sig ved at være meget fleksibelt. Dermed kan den daglige vedligeholdelse af websidens indhold gøres meget brugervenlig for administrator. Derudover er Drupal CMS meget skalerbart og kan dermed benyttes både til det lille enmandsfirma og den store koncern.

Drupal er opensource, hvilket for dig som kunde betyder at du ikke har udgifter til licenser for softwaren. Systemet kan frit downloades fra drupal.org, og der findes også en lang række tillægsmoduler, som ganske gratis kan hentes.

Hos SharksMedia har vi dog mange års erfaring i udvikling af websider baseret på Drupal, så med vores eksperthjælp kommer du bedre og hurtigere i mål. Vi har erfaringen, som gør at dit projekt kan komme sikkert i mål.

image description

Drupal giver os mulighed for at udvide funktionaliteter baseret på kundens behov, frem for at tilpasse kundens behov efter begrænsninger fra et CMS

Tag kontakt til os

Har du et projekt vi skal tale om?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

Indehavere Mikkel Jensen & Michael Wolstrup
image description

Vil du være med?

Vi er altid på udkig efter dygtige udviklere. Er du begejstret for webteknologi og har du kendskab til open source? Så ring eller skriv og lade os tage en snak om mulighederne. Se Ledige stillinger