Drupal baseret website

Drupal er en af de allerstørste CMS-systemer i verden. Systemet benyttes bl.a. af Berlingske-koncernen, Aller-koncernen, TV2, DR og mange andre.

Systemet udmærker sig ved at være meget fleksibelt. Dermed kan den daglige vedligeholdelse af websidens indhold gøres meget brugervenlig for administrator. Derudover er Drupal CMS meget skalerbart og kan dermed benyttes både til det lille enmandsfirma og den store koncern.

Drupal er opensource, hvilket for dig som kunde betyder at du ikke har udgifter til licenser for softwaren. Systemet kan frit downloades fra drupal.org, og der findes også en lang række tillægsmoduler, som ganske gratis kan hentes.

Hos SharksMedia har vi dog mange års erfaring i udvikling af websider baseret på Drupal, så med vores eksperthjælp kommer du bedre og hurtigere i mål. Vi har erfaringen, som gør at dit projekt kan komme sikkert i mål.

Mere info

Hvis du vil vide mere om Drupal og hvad vi kan gøre for din virksomhed, så kontakt Michael Wolstrup på [email protected] eller tlf. 71 99 10 15