ydelser_header

PHP-nørd søges

geek-wanted

Bruger du al din vågne tid på at tænke på hvordan du kan optimere dine SQL-kald? Kan du ikke lade PHP´en ligge i fritiden og tænker objektorienteret?

Hvis ja, så er du formentlig vores nye webudvikler.

Jobbet:
Som webudvikler hos os får du en central rolle i forhold til at sikre fortsat udvikling hos vores mange gode og loyale kunder. Du kommer til at udvikle i tæt samarbejde med et dygtigt team bestående af udviklere, designere og projektansvarlige.

Dine arbejdsopgaver:
Udvikling af nye web- og e-Commerce løsninger
Udvikling af nye moduler/funktionalitet og optimering
Implementering af løsninger og vejledning af brugere
Større implementeringsopgaver i samarbejde med kollegaer
Du har erfaring med og kompetencer inden for:

  • PHP
  • HTML
  • CSS
  • MySQL
  • jQuery
  • Gerne CMS´er (Drupal, WordPress)
  • Eventuelt OpenCart

Du kommer med:
En baggrund som webudvikler/programmør, autodidakt eller med relevant uddannelse. Dit fundament indenfor webudvikling er bundsolidt, hertil kommer min. 3 – 5 års erfaring fra lignende stilling eller anden dokumenterbar erfaring.
Du er vant til at arbejde selvstændigt. Du kan lide at have travlt uden at gå på kompromis med kvaliteten, i de løsninger som du leverer. Du er struktureret og god til at prioritere dine opgaver.

Vi tilbyder:
Et udfordrende og alsidigt job i en dynamisk virksomhed, med et uformelt arbejdsmiljø. Et godt arbejdsmiljø, kantineordning og stor indflydelse på egne arbejdsopgaver. Løn der matcher dine kvalifikationer.

Send ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen skal du være mere end velkommen til at kontakte Michael Wolstrup på e-mail [email protected] eller telefon: 71 99 10 15.

Send din ansøgning og CV til [email protected].

Vi afholder løbende samtaler og der er ingen frist for ansøgning.
Vil du vide mere om SharksMedia ApS, kan du læse mere på sharksmedia.dk