CASE

NV-Randers A/S

Specialudviklet ERP-system.

NV-Randers A/S

NV-Randers har over 50 års erfaring med eksport af smågrise til hele Europa. Hver uge eksporteres der ca. 35.000 smågrise, desuden omsætter de ca. 6.000 slagtesvin, ca. 700 slagtesøer og 12.000 smågrise på det danske marked pr. uge. Opsummeret håndterer de over 2.800.000 dyr årligt.

Et væld af intergrationer

At håndtere så stort et antal dyr er en enorm logistisk udfordring som SharksMedia har været med til at løse ved udvikling af en komplet online-løsning, skræddersyet til kundens behov. Systemet er et kombineret logistik- og afregningssystem med et stort antal integrationer som sikrer automatisering af så mange processer som muligt. Systemet håndterer alt lige fra et stort antal handler, afregning, kalender for de ansatte, ruteplanlægning og meget mere.

Et udpluk af opgaver løst for denne kunde:
  • Automatisk kvalitetssikring via integration med sundhedsstyringen (SuS)
  • Specialudviklet ERP-system
  • 2-vejs SMS-system til godkendelse af kørsler
  • Integration til brovægte
  • Avanceret ruteplanlægning via Google Maps API
image description

Se et udpluk af andre projekter vi har arbejdet på

Se cases

Tag kontakt til os

Har du et projekt vi skal tale om?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Du kan sende en e-mail – eller prøve et godt, gammeldags telefonopkald.

Indehavere Mikkel Jensen & Michael Wolstrup
image description

Vil du være med?

Vi er altid på udkig efter dygtige udviklere. Er du begejstret for webteknologi og har du kendskab til open source? Så ring eller skriv og lade os tage en snak om mulighederne.