Om SharksMedia

Vi hjælper vores kunder med webløsninger, der er skræddersyede til deres forretning.

SharksMedia A/S

Kvalitet, tillid og faglighed er nøgleord for os. Og i en tid, hvor alt går hurtigt, tror vi på, at langvarige relationer er bedst for vores kunders succes – og for vores egen.

Vi er specialister og stolte af det. Din webudvikling er i trygge hænder hos os, for vi forsvinder ikke, hvis tingene brænder på, men arbejder blot endnu hårdere på at få opgaverne løst.

Vi er eksperter i open source-teknologi og er fuldblodsteknikere. Men vi arbejder også tæt sammen med et hold af dygtige designere og konceptmagere med krøllede idéer og stærke designkompetencer.

Troværdig og stabil underleverandør

Som underleverandør – eller teknologipartner – leverer vi den teknologiske ekspertise og de færdigheder, som din virksomhed ikke har inhouse. Det ansvar tager vi seriøst. Derfor har vi også leveret løsninger til de samme partnere gennem flere år. Og derfor kommer der hele tiden nye partnere som bl.a. reklamebureauer og hostingselskaber. Vi kan arbejde tæt sammen med dit udviklingsteam, eller du kan udlicitere al udvikling til os.

Sådan arbejder vi

Vores hold af dygtige udviklere arbejder hver dag med webløsninger og hjemmesider i alle afskygninger og baseret på forskellig teknologi. Vi er en broget flok af højtuddannede og autodidakte. Fælles for os alle er en glødende interesse for teknologi og udvikling og en nysgerrighed på at lære nyt. Vi roder konstant med ny software og lærer om nye metoder og løsninger. Nogle af os sidder i længere perioder som faste konsulenter hos vore kunder, andre har deres daglige gang på kontoret i Vejle.

Historien om SharksMedia

Det er mere end 10 år siden at Michael Wolstrup stiftede SharksMedia for at gøre sin interesse for webteknologi til sin levevej. Virksomheden var en succes fra starten, men hvis den skulle vokse, skulle der mere end én person til styre slagets gang. Michael slog sig derfor sammen med en anden iværksætter, Mikkel Jensen. Begge partnere har en stor passion for webteknologi og websites, og det har gennemsyret virksomheden siden starten.

Det er også en af grundene til, at Michael og Mikkel har formået at udvikle virksomheden løbende på trods af stor konkurrence og konstante ændringer af den digitale branche. Derfor har de i dag en virksomhed med styr på den nyeste webteknologi – og med stor viden om ældre systemer. Ja, de har mere end det: De har en virksomhed, der er vokset støt og kontrolleret – og som har været kåret som Gazellevirksomhed tre gange.

Tag kontakt til os

Har du et projekt vi skal tale om?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.
Du kan sende en e-mail – eller prøve et godt, gammeldags telefonopkald.

Indehavere Mikkel Jensen & Michael Wolstrup
image description

Vil du være med?

Vi er altid på udkig efter dygtige udviklere. Er du begejstret for webteknologi og har du kendskab til open source? Så ring eller skriv og lade os tage en snak om mulighederne.