Cases

Bliv inspireret af vores kundecases.

Cases

Vi er stolte af det samarbejde, vi har med vores kunder. Deres historier er også SharksMedias historier, og dem vil vi gerne dele. Så du kan blive inspireret og få indblik i, hvordan den rigtige webløsning gør din virksomhed mere synlig og endnu mere effektiv.

Læs her om nogle af de hjemmesider og webapplikationer, vi har hjulpet vores kunder med at få i luften.

Dansk Auto Logik

Digitalisering fra A-Z

SharksMedia har bidraget med rådgivning, udvikling og drift, som har tilvejebragt en større digitalisering af et væld af interne processer og forretningslogik i Dansk Auto Logik.

Se case

Jysk Firmatøj

Praktisk, funktionelt og sikkert arbejdstøj

SharksMedia har varetaget udviklingen af webshopssystemet, der er anvendt på jyf.dk. Systemet er specialudviklet med unik funktionalitet, blandt andet er der lagt stor vægt på optimering af loadtider og individualiserede produktanbefalinger.

Se case

LOOP Fitness

Dynamisk webside opbygget i WordPress

En brugervenlig webside som kan skalere internationalt var topprioritet da LOOP´s mere end 110 centre, skulle have ny fælles platform. Derudover skulle løsningen bl.a. inkludere omfattende medlemsområde, administrativ adgang til de individuelle centre og API-integration.

Se case

Link Mobility

International platform i WordPress

Når afdelinger i 16 forskellige lande alle skal bidrage med indhold til en fælles platform, sætter det ekstra store krav til brugerstyring, struktur i de administrative arbejdsgange og kontrolfunktioner. Opgaven er løst med et WordPress Multisite.

Se case

SOSU Østjylland

Komplet læringsplatform

Læringsplatform til individuel evaluering gennem elevernes uddannelsesforløb på Social- og sundhedsuddannelsen. Designet til at være bindeled mellem elever, lærer og vejledere, med et SoMe-inspireret design målrettet den unge studerende.

Se case

Royal arena

partner portal og webside

Løsningen er en kombination af specialudviklet funktionalitet, integration til tredjepartssystemer og open source platformen Drupal.

Se case

Med24.dk

intelligent prisstyring og multishop-system

Systemet er specialudviklet til at opfylde de mange behov der opstår når man driver en webshop med en gennemsnitlig ordreindgang på omtrent en ordre hvert halve minut.

Se case

NV-Randers A/S

specialudviklet erp-system

At håndtere så stort et antal dyr er en enorm logistisk udfordring som SharksMedia har været med til at løse ved udvikling af en komplet online-løsning, skræddersyet til kundens behov.

Se case

Tag kontakt til os

Har du et projekt vi skal tale om?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.
Du kan sende en e-mail – eller prøve et godt, gammeldags telefonopkald.

Indehavere Mikkel Jensen & Michael Wolstrup
image description

Vil du være med?

Vi er altid på udkig efter dygtige udviklere. Er du begejstret for webteknologi og har du kendskab til open source? Så ring eller skriv og lade os tage en snak om mulighederne.