Cases

Bliv inspireret af vores kundecases.

Cases

Vi er stolte af det samarbejde, vi har med vores kunder. Deres historier er også SharksMedias historier, og dem vil vi gerne dele. Så du kan blive inspireret og få indblik i, hvordan den rigtige webløsning gør din virksomhed mere synlig og endnu mere effektiv.

Læs her om nogle af de hjemmesider og webapplikationer, vi har hjulpet vores kunder med at få i luften.

SOSU Østjylland

Komplet læringsplatform

Læringsplatform til individuel evaluering gennem elevernes uddannelsesforløb på Social- og sundhedsuddannelsen. Designet til at være bindeled mellem elever, lærer og vejledere, med et SoMe-inspireret design målrettet den unge studerende.

Se case

Greentec A/S

Dynamisk CRM baseret på Drupal

Drupal er brugt som kerne i et omfattende CRM-system som sikrer smidigt samarbejde med GreenTec´s mange internationale importører og forhandlere.

Se case

Royal arena

partner portal og webside

Løsningen er en kombination af specialudviklet funktionalitet, integration til tredjepartssystemer og open source platformen Drupal.

Se case

Med24.dk

intelligent prisstyring og multishop-system

Systemet er specialudviklet til at opfylde de mange behov der opstår når man driver en webshop med en gennemsnitlig ordreindgang på omtrent en ordre pr. minut.

Se case

NV-Randers A/S

specialudviklet erp-system

At håndtere så stort et antal dyr er en enorm logistisk udfordring som SharksMedia har været med til at løse ved udvikling af en komplet online-løsning, skræddersyet til kundens behov.

Se case

Tag kontakt til os

Har du et projekt vi skal tale om?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.
Du kan sende en e-mail – eller prøve et godt, gammeldags telefonopkald.

Indehavere Mikkel Jensen & Michael Wolstrup
image description

Vil du være med?

Vi er altid på udkig efter dygtige udviklere. Er du begejstret for webteknologi og har du kendskab til open source? Så ring eller skriv og lade os tage en snak om mulighederne.