CASE

Med24.dk

Intelligent prisstyring og Multishop-system.

Med24.dk

Hos Med24.dk finder du nordens største udvalg af produkter til en sund livsstil, hvilket betyder ca. 18.000 produkter inden for kategorierne helse, pleje og skønhed. 50 engagerede medarbejdere sikrer at du får den bedste faglige rådgivning, det største sortiment og de billigste priser. Missionen er at give dig den bedst mulige e-handelsoplevelse.

Den komplette løsning

SharksMedia har stået for den komplette udvikling af webshopsystemet anvendt på Med24.dk. Systemet er specialudviklet til at opfylde de mange behov der opstår når man driver en webshop med en gennemsnitlig ordreindgang på omtrent en ordre pr. minut. Alt lige fra backend, frontend til design er skræddersyet fra bunden og udover den grundlæggende funktionalitet er der lavet et større antal integrationer til eksterne systemer, heriblandt eksterne leverandører, lagre, pakke-scannere og økonomisystem.

Et udpluk af opgaver løst for denne kunde:
  • Intelligent prisstyring
  • Avanceret lagerstyring for både eget og eksterne lagre
  • Integration med Navision
  • Multishop-system
  • Omfattende integration til Clerk.io
image description

Se et udpluk af andre projekter vi har arbejdet på

Se cases

Tag kontakt til os

Har du et projekt vi skal tale om?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Du kan sende en e-mail – eller prøve et godt, gammeldags telefonopkald.

Indehavere Mikkel Jensen & Michael Wolstrup
image description

Vil du være med?

Vi er altid på udkig efter dygtige udviklere. Er du begejstret for webteknologi og har du kendskab til open source? Så ring eller skriv og lade os tage en snak om mulighederne.