CASE

Dansk Auto Logik A/S

Digitalisering af Danmarks største autotransportør

Dansk Auto Logik A/S

Dansk Auto Logik er Danmarks største autotransportør, der med sine mere end 160 moderne autotransportere håndterer modtagelse og distribution af omkring 400.000 biler årligt i både Danmark, Tyskland og Sverige.

Som totalleverandør distribuerer de hovedparten af alle biler, der sælges i Danmark, og råder over modtagelsesfaciliteter med over 500.000 m2 oplagringsplads.

Digitalisering fra A-Z

SharksMedia har bidraget med rådgivning, udvikling og drift, som har tilvejebragt en større digitalisering af et væld af interne processer og forretningslogik i Dansk Auto Logik.

En kombination af kundevendte løsninger og administrative systemer, har sikret en større digitalisering af arbejdsgange, helt fra kundens bestilling til fuldført ordre.

Projekterne har for Dansk Auto Logik frigjort ressourcer og skabt bedre overblik, såvel internt som eksternt hos deres mange danske og internationale kunder.

Et udpluk af opgaver løst for denne kunde:
  • Bookingportal til booking og administration af transport.
  • Kundevendt tracking-løsning.
  • Chauffør-løsning og App - Ruteplanlægning og administration.
  • Integration og dataudveksling mellem systemer.
  • Løbende sparring og rådgivning.
image description

Se et udpluk af andre projekter vi har arbejdet på

Se cases

Tag kontakt til os

Har du et projekt vi skal tale om?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Du kan sende en e-mail – eller prøve et godt, gammeldags telefonopkald.

Indehavere Mikkel Jensen & Michael Wolstrup
image description

Vil du være med?

Vi er altid på udkig efter dygtige udviklere. Er du begejstret for webteknologi og har du kendskab til open source? Så ring eller skriv og lade os tage en snak om mulighederne.