CASE

Jysk Firmatøj

Praktisk, funktionelt og sikkert arbejdstøj

Jysk Firmatøj

Jysk Firmatøj har været på markedet i over 25 år, og er blandt landets største forhandlere af firma- og erhvervsbeklædning.

De leverer både praktisk, funktionelt og sikkert arbejdstøj, der kan stå distancen i hverdagen til alle brancher, hvad end du befinder dig i et køkken, på værkstedet eller på hospitalet.

Avanceret Multishop-system

SharksMedia har varetaget udviklingen af webshopssystemet, der er anvendt på jyf.dk. Systemet er specialudviklet med unik funktionalitet, blandt andet er der lagt stor vægt på optimering af loadtider og individualiserede produktanbefalinger.

Der er yderligere udviklet et intelligent prisstyringssystem, og et avanceret lagerstyringssystem for både eget og eksterne lagre. Derudover er der foretaget et større antal integrationer til eksterne systemer, heriblandt Navision. Ligeledes er der udviklet et Multishop-system, der gør det muligt at opsætte flere shops med fælles administration.

Et udpluk af opgaver løst for denne kunde:
  • Individualiseret produktanbefalinger med Hello Retail
  • Optimering af sideindlæsning gennem omfattende cache af produkter og kategorier
  • Avanceret lagerstyring for både eget og eksterne lagre
  • Multishop-system
image description

Se et udpluk af andre projekter vi har arbejdet på

Se cases

Tag kontakt til os

Har du et projekt vi skal tale om?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Du kan sende en e-mail – eller prøve et godt, gammeldags telefonopkald.

Indehavere Mikkel Jensen & Michael Wolstrup
image description

Vil du være med?

Vi er altid på udkig efter dygtige udviklere. Er du begejstret for webteknologi og har du kendskab til open source? Så ring eller skriv og lade os tage en snak om mulighederne.