CASE

LOOP Fitness

Dynamisk webside opbygget i WordPress.

LOOP Fitness

LOOP Fitness er danmarks anden største fitnesskæde med over 110 centre fordelt over hele landet. LOOP Fitness har senest taget hul på en internationalisering, indledningsvist med centre i både polen og spanien. Konceptet bygger på interval og cirkeltræning, hvor man kan kommer igennem alle muskelgrupper på kun 24 minutter.

En brugervenlig løsning med WordPress

SharksMedia har haft ansvaret for udvikling af den nye platform og integration af designet leveret af Envision. Endvidere er der foretaget integration med et eksisterende CRM, hvor al kommunikation er API-baseret.

Løsningen byder blandt andet på et medlemsområde med mulighed for at følge sin træning, her kan du følge din vægt, fedtprocent, metaboliske alder osv. En avanceret søgefunktion finder dit nærmeste center ved hjælp af geolokalisering.

Et udpluk af opgaver løst for denne kunde:
  • Omfattende API-integration til CRM
  • Avanceret søgefunktion med geolokalisering
  • Medlemsområde med avanceret statistik
  • Designintegration med Less
  • Brugersystem med flere niveauer
image description

Se et udpluk af andre projekter vi har arbejdet på

Se cases

Tag kontakt til os

Har du et projekt vi skal tale om?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Du kan sende en e-mail – eller prøve et godt, gammeldags telefonopkald.

Indehavere Mikkel Jensen & Michael Wolstrup
image description

Vil du være med?

Vi er altid på udkig efter dygtige udviklere. Er du begejstret for webteknologi og har du kendskab til open source? Så ring eller skriv og lade os tage en snak om mulighederne.