CASE

SOSU Østjylland

Komplet læringsplatform

SOSU Østjylland

SOSU Østjylland udbyder erhvervsuddannelser og efter- og videreuddannelse inden for social- og sundhedsområdet og det pædagogiske område.

Skolens vision er at udbyde og udvikle fagligt stærke uddannelser til fremtidens velfærdssamfund. SOSU Østjylland er en af landets største SOSU skoler med cirka 900 årselever og 160 medarbejdere.

Udvikling af komplet læringsplatform

SharksMedia har haft ansvaret for udvikling af en komplet læringsplatform som skal anvendes af samtlige elever på uddannelserne. Systemet anvendes som bindeled mellem elever, lærere og vejledere og har til formål at gøre evaluering gennem uddannelse let og overskuelig.

Systemet er opbygget så det understøtter indhold af mange forskellige typer, blandt andet er det for eleverne muligt at kommunikere med kontaktlærere og vejledere gennem video. Systemet er designet med et SoMe-inspireret interface, med struktur inspireret af blandt andre Facebook.

Et udpluk af opgaver løst for denne kunde:
  • Udvikling af komplet læringsplatform
  • Dataudveksling via EASY
  • Integration med UNI-login
  • Vimeo-integration
  • SoMe-inspireret design
image description

Se et udpluk af andre projekter vi har arbejdet på

Se cases

Tag kontakt til os

Har du et projekt vi skal tale om?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Du kan sende en e-mail – eller prøve et godt, gammeldags telefonopkald.

Indehavere Mikkel Jensen & Michael Wolstrup
image description

Vil du være med?

Vi er altid på udkig efter dygtige udviklere. Er du begejstret for webteknologi og har du kendskab til open source? Så ring eller skriv og lade os tage en snak om mulighederne.