CASE

Link Mobility

En international platform til Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation.

Link Mobility

Repræsenteret med kontorer i 16 lande er LINK Mobility Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i messaging, digitale tjenester og intelligent brug af data. På tværs af brancher tilbyder LINK Mobility en lang række innovative og skalérbare mobiltjenester med fokus på værdifuld digital konvergens mellem virksomheder og kunder, platforme og brugere.

Multisite med WordPress

SharksMedia har haft ansvar for at opbygge et system som kan håndtere en omfattende organisationsstruktur, samt løbende onboarding af nye afdelinger og lande. Et WordPress Multisite blev grundpillen i en omfattende udvikling, hvor hvert land har ansvar for deres eget subsite. Løsningen er integreret med design leveret af en af SharksMedia´s faste samarbejdspartner, Dixon Creatives.

Et udpluk af opgaver løst for denne kunde
  • WordPress Multisite med landespecifikke subsites
  • Brugersystem med dynamiske roller og adgangsniveauer
  • Skalérbart setup med CDN (Content delivery network)
  • Løbende sparring og rådgivning
image description

Se et udpluk af andre projekter vi har arbejdet på

Se cases

Tag kontakt til os

Har du et projekt vi skal tale om?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Du kan sende en e-mail – eller prøve et godt, gammeldags telefonopkald.

Indehavere Mikkel Jensen & Michael Wolstrup
image description

Vil du være med?

Vi er altid på udkig efter dygtige udviklere. Er du begejstret for webteknologi og har du kendskab til open source? Så ring eller skriv og lade os tage en snak om mulighederne.