CASE

GreenTec A/S

Dynamisk CRM baseret på Drupal

Greentec A/S

Danske GreenTec A/S er grundlagt i 1979 og udvikler, producerer og sælger maskiner til vedligehold af grønne områder og stub management i Europa og Nordamerika. Der leveres hovedsageligt til landbrug, industri, militær, lufthavne og den kommunale sektor i 17 forskellige lande.

Hos GreenTec møder du en ægte passion for maskiner og innovation, hvilket er med til at gøre GreenTec markedsledende inden for deres felt.

En samlet løsning

GreenTec har stor fokus på optimering af interne processer og i den forbindelse har SharksMedia haft glæden af at yde løbende assistance med udvikling af CRM, extranet, reklamationssystem og lign.

Der har været fokus på at skabe en central portal hvor både importører, forhandlere og medarbejdere serviceres, derudover er der indbygget administrative features som f.eks. statistik, fakturering og dataudveksling med C5.

Et udpluk af opgaver løst for denne kunde:
  • Specialudviklet CRM og Extranet
  • Reklamationssystem og registreringsstatistik
  • Tilbudssystem med PDF-generering
  • Internationalt Drupal-website
image description

Se et udpluk af andre projekter vi har arbejdet på

Se cases

Tag kontakt til os

Har du et projekt vi skal tale om?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Du kan sende en e-mail – eller prøve et godt, gammeldags telefonopkald.

Indehavere Mikkel Jensen & Michael Wolstrup
image description

Vil du være med?

Vi er altid på udkig efter dygtige udviklere. Er du begejstret for webteknologi og har du kendskab til open source? Så ring eller skriv og lade os tage en snak om mulighederne.