Kontakt

Kort fortalt

SharksMedia tilbyder webprogrammering indenfor en bred vifte af teknologier, rådgivning, online markedføring og hosting, hvilket giver dig den fordel, at du som kunde kun skal vælge en enkelt leverandør. Vi udvikler løsninger i alle størrelser, hvad enten du har brug for en hjemmeside til profilering af din virksomhed, en konsulent hos dig i 8 timer, eller skal have løst en udviklingsopgave med større kompleksitet, så er SharksMedia din professionelle partner.

Hvorfor vælge os?

Du vælger SharksMedia fordi du ønsker en pålidelig partner, som behandler dit produkt og koncept som var det vores eget. Du ønsker en partner som konstant fornyer sig og har fokus på kvalitet. Du vælger ligeledes os for at sikre din virksomhed adgang til en bred vifte af kompetencer og et stærkt team af engagerede medarbejdere, som er til din rådighed også når din virksomhed ekspanderer.

Sådan arbejder vi

Når du arbejder med SharksMedia, er du i trygge hænder – og du kan forvente en professionel dialog og kontakt. Vi arbejder både efter fastprisprincip og timepris, og kan håndtere opgaver i alle størrelser. Du kan sende din opgavebeskrivelse til os – eller vi kan hjælpe dig med at formulere og udspecificere den.

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig.

SharksMedia ApS
Ladegårdsvej 2
7100 Vejle

Tlf.: 71 99 10 15
E-mail: [email protected]

CVR: 31 42 14 70